Restaurant

 

 

IMG_8259_mod

Restaurant

La Nostra Història

El dia 3 de febrer de 1753 es va portar a terme la col·locació de la primera pedra del que seria el barri marítim de Barcelona, la Barceloneta.
La nova població que naixia era un exemple de barri ordenat, uniforme, sortit dels traçats d’un enginyer militar: Juan Martín Cermeño, i va suposar l’enderrocament de les antigues barraques de la platja i l’inici de l’edificació d’illes de cases, totes unifamiliars, de planta baixa i un pis. La gastronomia i la Barceloneta sempre han estat lligats. A la platja hi havia molts berenadors, que van néixer perquè alguns homes de mar oferien cuina de pescador amb peix fresc acabat d’arribar a la platja, i varen sobreviure més endavant convertits en els xiringuitos de la Barceloneta, fins a la seva desaparició els anys noranta. (text de J. M. Vidal) Així varen ser els orígens del Restaurant Litoral. Antigament aquest local eren les bugaderies de la Clínica Barceloneta. Van deixar de tenir aquesta funció per passar a ser un xiringuito més del barri, fins que amb el motiu de les Olimpíades del 92 i la corresponent remodelació del Passeig Marítim de la Barceloneta va passar a ser un restaurant, que s’ha anat reformant i millorant fins al dia d’avui.

 

 

Personal

Qui som

Amb la Barceloneta de fons i la platja de Sant Sebastià al davant podreu gaudir de la millor cuina mediterrània amb els productes més frescos del mar. En un ambient agradable i familiar trobarà un bon equilibri entre qualitat i preu sempre amb el millor servei.

IMG_8092_mod

 

 

El Restaurant Litoral disposa d’un saló interior per a 50 persones i una terrassa completament condicionada a primera línia del Passeig Marítim per a 100 persones.

Al restaurant es respira un aire familiar però també organitzem dinars i sopars per empreses o grups. A tot això li sumem l’excel·lent i personalitzat servei cap al client, perquè sense dubte repeteixi.